Szeretettel köszöntelek a Szilveszterezők Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Szilveszterezők Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szilveszterezők Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Szilveszterezők Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szilveszterezők Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Szilveszterezők Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szilveszterezők Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Szilveszterezők Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Melon Bowl (5 liter, kb 30 adag)
Hozzávalók: 2 db sárgadinnye, 2 db narancs, 2 db citrom, 2 db lime, 2 db banán, 1 db õszibarack konzerv (hámozott, magozott), koktélcseresznye, 15 dkg cukor, 1 üveg Stolichnaya Vodka, 3 dl De Kuyper Melon likõr, 2 dl Fabbri Melon szirup, 2 liter ananászlé, 1 üveg Martini Brut pezsgõ.
Elkészítés: A buli elõtt egy nappal, vágd cikkekre a sárgadinnyét, a narancsot, a citromot, a lime-ot, a banánt, az õszibarackot. Tedd egy nagy bólés tálba, cukrozd meg, add hozzá a koktélcseresznyét, az õszibarack konzerv levét, a vodkát, a likõrt és a szirupot. Kavard át és tedd be a hûtõszekrénybe, hadd érjenek össze az ízek.
Szervírozás elõtt öntsd hozzá az ananászlét, és a jéghideg Martini Brut pezsgõt. Ha kell, ízesítsd még cukorral, de inkább vodkával!
karacsony.centrumnet.hu
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ropogós sajtos
Húsos táska - másképp
Szilveszteri finomságok Bözsikétõl
Szilveszteri finomságok